Ennätyksiä ja mitaleita Etelä-Suomen piirinmestaruuskilpailuista

Bodonoksen nostajat tekivät hyviä suorituksia Etelä-Suomen piirinmestaruus-kilpailuissa Helsingissä. Kaisu Pärnä otti pronssia naisten alle 75 kilon sarjassa uusilla ennätysraudoillaan sekä tempauksessa että työnnössä tuloksella 43+63=106kg.

Antti Seppälä nosti pronssille miesten alle 77 kilon sarjassa tuloksella 85+106=191kg ja vuoden alusta Bodonoksen riveihin siirtynyt Kimmo Nikula tehtaili henkilökohtaiset ennätyksensä tempauksessa ja yhteistuloksessa lukemilla 77+90=167kg.

Alle 105 kilon sarjassa Heikki Kasanen otti pronssia ja rikkoi Masters MM-kilpailuiden tulosrajan tuloksella 70+95=165kg. Pekka Niiranen satutti ensimmäisessä tempauksessa kyynerpäänsä ja joutui jättämään leikin kesken.

Kaikki tulokset Stats-tilastokannasta