Voimailujaoston toimintasuunnitelma 2017

Voimailuseura Bodonos ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 15.11.2016 hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma ja sen osana voimailujaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 sekä voimailujaoston seuratoimintasopimus.

Voimailujaoston toiminta on kasvanut merkittävästi vuoden 2016 aikana aktiivisten jäsenten määrän kaksinkertaistuessa 75 jäseneen. Toimintasuunnitelmassa on ehdotettu kehitystoimenpiteitä junioritoiminnan vahvistamiseksi sekä avoimen kannustinjärjestelmän tuominen osaksi toimintaa sekä urheilijoille, että aktiivisille seuratoimihenkilöille.

Kilpailutoiminnan osalta on tarkoitus jatkaa neljän osakilpailun cup-muotoisen painonnostokilpailun järjestämistä vuonna 2017. Painonnoston ja voimanoston yhteistoimintaa tukeva Super-Total –kilpailu tullaan järjestämään heti vuoden alussa loppiaisena. Olemme ottaneet myös ison yhteisen haasteen ja kunniatehtävän järjestää kesäkuussa 2017 vuoden suurin kansallinen painonnostotapahtuma – Masters SM-kilpailut.

Voimailujaoston jäsenmaksun yhteydessä hyväksyttävää Seuratoimintasopimusta on tarkennettu ja selkeytetty siten, että samat eettiset periaatteet koskevat kaikkia voimailujaoston jäseniä ei enää pelkästään kilpaurheilijoita. Sopimuksen tavoitteena on yhteinen näkemys reilun ja puhtaan urheilun periaatteista.

Seuran jäsenmaksuista ja muista osallistumismaksuista päätettiin seuraavasti:

  • Jäsenmaksu 30€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2017. Jäsenmaksun hinta on sama kilpaurheilijoille ja kannatusjäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin.
  • Punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on 10 kerran alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa.

Toimintasuunnitelma ja Seuratoimintasopimus löytyvät kokonaisuudessaan alla olevista linkeistä, joissa on kuvattu tarkemmin toiminnan tavoitteet ja mittarit, vastuuhenkilöt, kannustinjärjestelmä, toimintakalenteri sekä reilun ja puhtaan urheilun periaatteet.

Voimaluajoston toimintasuunitelma 2017
Seuratoimintasopimus – Voimailuseura Bodonos ry – 2017 alkaen