Jäsenmaksujen eräpäivä 15.1.2017

Voimailuseura Bodonos ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa 15.11.2016 hyväksyttiin vuodelle 2017 jäsen- ja harjoitusmaksut. Maksu on helposti maksettavissa Bodonoksen verkkokaupassa.

Jäsenmaksun ja harjoitusmaksun eräpäivä on 15.1.2017. Tällöin varmistat, että nimesi on mukana Keravan kaupungille toimitettavassa jäsenlistassa, mikä oikeuttaa City-salin seura-alennukseen (20% alennus vuosikortista).

Vuoden 2017 jäsenmaksut ja harjoitusmaksut:

  • Jäsenmaksu 30€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2017. Jäsenmaksun hinta on sama kilpaurheilijoille ja kannatusjäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin.
  • Punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on 10 kerran alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa.

Siirry maksamaan

Muuta aiheeseen liittyvää: