Bodoksen syksyn punttikouluun mahtuu 10 ensimmäistä – alkaa 2.10.2017

Kenelle punttikoulu on tarkoitettu?
Bodonoksen punttikoulu on tarkoitettu ensisijaisesti 10-19-vuotiaille pojille ja tytöille, mutta painonnostoharjoittelu sopii kaiken ikäisille. Aikaisempaa urheilutaustaa ei vaadita. Painonnosto sopii hyvin myös oheisharjoitteluksi muiden lajien harrastajille.

Miksi punttikouluun kannattaa tulla?
Bodonoksen punttikoulussa harjoitellaan liikkuvuutta, koordinaatiota ja voimaharjoittelun vaatimia oikeita liikeratoja, jotta painoharjoittelu on tuloksellista. Viiden viikon intensiivijakson jälkeen tavoitteena on, että harjoittelija voi jatkaa painonnostoharjoittelua itsenäisesti tai jatkaa taitojen hiomista seuratoiminnassa. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, joten jokainen harjoittelija saa yksilöllisiä vinkkejä tekniikan kehittämiseen. Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäistä ilmoittautunutta.

Kuinka kauan punttikoulu kestää?
Punttikoulu alkaa maanantaina 2.10.2017.Intensiivijakso kestää 5 viikkoa sisältäen 10 harjoituskertaa. Harjoitukset kestävät noin 60 min ja ne pidetään maanantaisin ja torstaisin klo 17.00 alkaen City-voimailusalilla (Kauppakaari 11, 04200 Kerava).

Miten pääsen mukaan?
Voit ilmoittautua viiden viikon kurssille helposti Bodonoksen verkkokaupassa maksamalla kurssimaksun. Kurssin hinta on 75€. Järjestävä seura on Voimailuseura Bodonos ry.

Ilmoittaudu mukaan