Juhani Tossavainen ja Valtteri Olin palkittiin Keravan urheilugaalassa

Keravalla järjestettiin 1.12.2018 perinteinen (nyt vuoden 2018) urheilugaalatilaisuus, jossa palkittiin lukuisia nuoria ja myös varttuneempia urheilijoita ja liikunnan harrastajia sekä niitä tukevia monitoimihenkilöitä.

Juhani Tossavainen (Bodonos) palkittiin Päivin pystillä (vuoden vapaaehtoistoimija, pysti ja kunniakirja sekä kukat). Juhani on toiminut aktiivisesti seurassa 1970-luvulta alkaen kilpaurheilijana, valmentajana, huoltajana, toimitsijana ja seuran taloudenhoitajana.

Valtteri Olin (Bodonos, judo) palkittiin nuorten stipendiavustuksella (Kerava-tuote ja ruusu). Valtteri kilpailee Suomen alle 21v. maajoukkueessa, SM- ja PM-palkintoja ja myös Suomen edustajana EM-kisoissa.

Onnittelut Juhanille ja Valtterille!

Kuvassa Juhani Tossavainen vastaanottamassa palkintoa.