SuperTotal Keravalla lauantaina 5.1.2019

SuperTotalissa kilpaillaan painonnoston ja voimanoston yhteistuloksesta eli lajeina ovat tempaus, työntö, jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto. Painonnoston tulos lasketaan sinclair-pistein ja voimanoston tulos wilksin pistein.

Painonnoston kilpailuosuus järjestetään SPNL:n piirikunnallisina kilpailuina. Voimanosto-osuus käydään raw-säännöillä jäsentenvälisenä kilpailuna. Urheilija voi osallistua kokonaiskilpailuun tai painonnoston ja voimanoston osuuteen erikseen.

Tervetuloa kilpailemaan ja seuraamaan tapahtumaa lauantaina 5.1.2019 klo 12

  • punnitus klo 10-11
  • kilpailu alkaa klo 12:00
  • Kilpailupaikka: City-sali, Kauppakaari 11, 04200 Kerava
  • kilpailijoiden ilmoittautumiset 31.12.2018 mennessä: Bodonoksen verkkokaupassa

 

Oheisilla videoilla on selostettu voimanoston kilpailunostojen suoritustekniikat: