Jäsenmaksut ja valmennusmaksut 2019 – viimeinen maksupäivä 8.2.2019

Vuosi on vaihtunut ja jälleen on jäsenmaksujen aika. Voit maksaa jäsenmaksun ja valmennusmaksut helposti Bodonoksen verkkokaupassa. Jäsenluettelo toimitetaan 8.2.2019 Keravan kaupungille. Maksamalla jäsenmaksun ennen tätä varmistat sujuvan kortin lataamisen Keravan kaupungin palvelupisteessä.

Siirry verkkokauppaan ->

Jäsenmaksu
Jäsenmaksun hinta on 30€/vuosi kilpaurheilijoille ja kannatusjäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortistamahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin.

Valmennusmaksu
Valmennusmaksun on hinta 50€/kausi. Kevätkausi on 1.1. – 30.6.2019 ja syyskausi on 1.8. – 31.12.2019. Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa.

City-sali
Harjoittelu City-salilla edellyttää Keravan kaupungilta Sampolan palvelukeskuksesta hankittavan kulkukortin. Voimailuseura Bodonoksen jäsenet ovat oikeutettuja seura-alennettuun vuosikorttiin, josta jäsenille myönnetään noin 20% alennus normaalihintaisesta vuosikortista.

Lisätietoja

Antti Seppälä
Jäsenrekisterin ylläpitäjä
bodonos.voimailu@gmail.com