Bodonoksen Punttikoulu alkaa 12.3.2018 – ilmoittaudu mukaan!

Kenelle punttikoulu on tarkoitettu?
Bodonoksen punttikoulu on tarkoitettu painonnostoa aloitteleville, mutta myös muiden lajien urheilijoille, jotka haluavat hioa nostotekniikoitaan. Aikaisempaa urheilutaustaa ei vaadita. Painonnosto sopii hyvin myös oheisharjoitteluksi muiden lajien harrastajille.

Miksi punttikouluun kannattaa tulla?
Bodonoksen punttikoulussa harjoitellaan liikkuvuutta, koordinaatiota ja voimaharjoittelun vaatimia oikeita liikeratoja, jotta painoharjoittelu on tuloksellista. Neljän viikon intensiivijakson jälkeen tavoitteena on, että harjoittelija voi jatkaa painonnostoharjoittelua itsenäisesti tai jatkaa taitojen hiomista seuratoiminnassa. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, joten jokainen harjoittelija saa yksilöllisiä vinkkejä tekniikan kehittämiseen. Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäistä ilmoittautunutta.

Kuinka kauan punttikoulu kestää?
Punttikoulu on kurssimuotoinen, jossa harjoituksia on yhteensä 10 kertaa. Harjoitukset kestävät noin 60 min ja ne pidetään tiistaisin klo 17.00 ja torstaisin klo 17.00 alkaen City-voimailusalilla (Kauppakaari 11, 04200 Kerava).

Punttikoulun vetäjinä toimivat Elli Nevalainen, Jenny Pitkänen ja Werneri Suihkonen.

Ilmoittaudu mukaan!