Blom ja Minkkinen nostivat Helsingin kuukausikisoissa

Heraklesin järjestämät piirikunnalliset kuukausikisat pidettiin 4.4.2019 Helsingissä.

Jaana Blom (Bodonos) nosti naisten alle 55 kilon sarjan voittoon parantaen yhteistulosennätystään kahdella kilolla tulokseen 104 kg (42+62). Ilpo Minkkinen (Bodonos) sijoittui toiseksi miesten alle 96 kilon sarjassa tuloksella 163 kg (73+90).

Jaana Blom ja Ilpo Minkkinen osallistuvat Rovaniemellä 12.-14.4. pidettäviin masters-sarjojen SM-kisoihin ja mestaruuksiin (ainakin mitaleille mahdollisuuksia on). SM-kisojen mitalijahdissa mukana ovat myös Bodonoksen Anni Jääskeläinen, Kristiina Junttu, Tuomo Suihkonen ja Heikki Kasanen.

Kuvassa Jaana Blom Hgin kk-kisoissa maaliskuussa 2019 (kuvaaja Salla Salo)

SPNL:n tulostiedote:
https://painonnosto.fi/helsingin-kuukausikisat-15/