Voimailuseura Bodonoksen uudet asusteet saatavilla

BODONOS ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet asusteiden seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille, kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

Uutiskuvassa yksi esimerkki useista eri vaihtoehtomalleista.

Tässä linkki mallistoonhttps://www.stadiumteamsales.fi/bodonos/judo#

Hieman ohjeistusta asusteiden hankintaa varten:

Stadiumin sivustolle luodaan profiili (käyttäjänimi) mitä kautta tilaus tehdään. Tuotteet saapuvat Tammiston Stadiumiin ja maksetaan noudon yhteydessä. Mainittuihin hintoihin lisätään painatuskulut. Alaosiin ei tule ollenkaan painatuksia. Edustusasujen yläosiin tulee iso selkäpainatus (Bodonos 1971) ja rintaan sponssilogo. Hupullisiin edustusasuihin vielä huppuun Bodonos- teksti. Muihin yläosiin tulee vain rintaan Bodonos-teksti samankokoisena kuin Stadium-teksti, joka painetaan kaikkiin yläosiin.
Muihin tuotteisiin ei tule painatuksia. Edustusasun painatukset 10,50 € Hupullisen mallin 14,00 €.

Muiden yläosien painatus 3,50 €.
Coach logo mahdollista painattaa kaikkiin tekstiileihin, pyydettävä tilatessa erikseen (n.3€). Vaatteita voi sovittaa vain Tammiston Team Sales Showroomissa tai erikseen sovittaessa salilla, sillä nämä vaatteet ovat mittatilaustuotteita ja saattavat poiketa muista Stadiumissa myytävistä samannimisistä tuotteista. Tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tässä linkki ohjeista tilauksen tekemiseenhttps://docs.google.com/file/d/1TuZijPXRJhEXbGG0HrqKflTr7hDKXbnr/edit?usp=docslist_api&filetype=mspresentation

Stadium toivoo, että tilaukset tehtäisiin mahdollisuuksien mukaan yhteistilauksina. Tuotteet on tarkoitettu kaikille eli urheilijoille, huoltajille, perheille, tukijoille ja muille faneille.

Stadium Teamsales: Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki BODONOS-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.