TÄYNNÄ – Aikuisten punttikoulu alkaa 7.1.2020 Keravalla.

Punttikouluryhmä on täynnä. Ilmoitamme verkkosivuilla tulevista punttikouluista.

Kenelle punttikoulu on tarkoitettu?
Bodonoksen punttikoulu on tarkoitettu painonnostoa aloitteleville ja myös muiden lajien urheilijoille, jotka haluavat hioa nostotekniikoitaan. Aikaisempaa urheilutaustaa ei vaadita. Painonnosto sopii hyvin myös oheisharjoitteluksi muiden lajien harrastajille.

Miksi punttikouluun kannattaa tulla?
Bodonoksen punttikoulussa harjoitellaan liikkuvuutta, koordinaatiota ja voimaharjoittelun vaatimia oikeita liikeratoja, jotta painoharjoittelu on tuloksellista. Viiden viikon intensiivijakson jälkeen tavoitteena on harjoittelijan mahdollisuus jatkaa painonnostoharjoittelua itsenäisesti tai jatkaa taitojen hiomista seuratoiminnassa. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, joten jokainen harjoittelija saa yksilöllisiä vinkkejä tekniikan kehittämiseen.

Kuinka kauan punttikoulu kestää?
Punttikoulu on kurssimuotoinen, jossa harjoituksia on yhteensä 10 kertaa. Harjoitukset kestävät kerrallaan noin 60 min ja ne pidetään tiistaisin klo 18.00 ja torstaisin klo 18.00 alkaen City-voimailusalilla (Kauppakaari 11, 04200 Kerava). Kurssin vetäjänä toimii Werneri Suihkonen.

Mukaan kurssille mahtuu kuusi ensimmäistä vähintään 18 vuotiasta ilmoittautunutta. Punttikoulu maksaa aikuisille 150€. Tervetuloa treenaamaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN: https://holvi.com/shop/bodonos/product/36982c76d73c44fd21aa72c79b8f946d/