Janette Ylisoini pronssille tempauksen ja työnnön SM-kilpailuissa 5.7.2020

Bodonoksen Janette Ylisoini sijoittui tempauksen ja työntönoston SM-kilpailuissa 20-vuotiaiden sarjassa yhteistuloksessa pronssille, tempauksessa pronssille sekä työnnössä hopealle. Janetten tulos oli 67 + 84 = 151kg (189,858p).

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan löytyvät painonnosto.fi -sivuilta

Tempauksen ja työnnön SM-kilpailuissa kilpaillaan sinclair pistein, joilla nostotulos suhteutetaan omaan kehonpainoon. Tällä tavoin kaikki ikäluokan nostajat kilpailevat samassa luokassa ilman painoluokkia. Kilpailut järjestetään perinteisesti heinäkuussa Eräjärven Rönnin tanssilavalla.

Onnittelumme taas kerran loistavista suorituksista!

Janette arkistokuvassa (kuva Juha Kukkonen).

Kuvia Janettesta kisapäivänä Rönnin lavalla (kuvat Jani Ylisoini): https://drive.google.com/drive/folders/1R5yAWT76ii68EHs3cxfvLdhox8UHkCXD