Voimailuseura Bodonos ry:n sääntömääräinen syyskokous joudutaan siirtämään pidettäväksi 21.12.2020 klo 18:30.

Vallitsevasta Covid-19 tilanteesta ja siihen liittyvistä kokoontumisrajoituksista johtuen Voimailuseura Bodonos ry:n sääntömääräinen syyskokous siirretään pidettäväksi 21.12.2020 klo 18:30.

Kokous pidetään poikkeuksellisesti etäkokouksena Microsoft Teams ohjelmistoa käyttäen. Kokoukseen ilmoittaudutaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@bodonos.fi 19.12.2020 klo 18:00 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen kokoukseen ilmoittautuneelle lähetetään sähköpostilla osallistumiskutsu kokoukseen.

Kokous toimii seuran ylimpänä päättävänä elimenä ja on tarkoitettu kaikille urheiluseuran jäsenille. Kokouksessa päätetään mm. johtokunnan kokoonpanosta, jäsenmaksuista, toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2021.

Yt. Tero Keitaanniemi, puheenjohtaja / Voimailuseura Bodonos ry