Jäsenmaksut 2021

Olemme päivittäneet jäsenpalautteen perusteella jäsenmaksukäytäntöjä vastaamaan erilaisia tarpeita vuodelle 2021. Jäsenmaksuina on valittavana urheilijajäsen tai kannatusjäsen. Kannatusjäsenille eri hintaisia jäsenvaihtoehtoja, jonka kukin kannatusjäsen voi valita oman maksuvalmiuden mukaan. Jäsentyypit ovat kuvattu alla tarkemmin.

Bodonos on sitoutunut puhtaaseen urheiluun ja edellyttää kaikilta jäseniltään Seuratoimintasopimuksen hyväksymisen.

1.1.2021 alkaen jäsenmaksu maksetaan Bodonoksen Holvi-verkkokaupassa. Jäsenmaksun eräpäivä on 31.1.2021. 

https://holvi.com/shop/bodonos/

Avainkortteja ja pääsylippuja City-salille myydään Keravan kaupungin palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7).

Hyödyt jäsenyydestä:

  • Jäsenmaksu urheilijoille 50€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2021 urheilijajäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin. Huom! seuran jäsentiedot päivittyvät kaksi kertaa vuodessa (helmikuu ja syyskuu) Keravan kaupungin palvelukeskukseen.
  • Jäsenmaksu kannatusjäsenille 10€, 25€ tai 50€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2021 kannatusjäsenille valittavissa oman tunnon mukaan 10, 25 tai 50€.  Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista. Kannatusjäsenellä ei ole oikeutta edustaa Bodonosta urheilijana kilpailutoiminnassa.
  • Lasten ja nuorten punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Aikuisten punttikoulumaksu 150€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa. Lisää tietoa kilparyhmästä löydät kilparyhmän sivulta.

Jäsenmaksut ja valmennusmaksut maksetaan Holvi-verkkokaupassa osoitteessa: https://holvi.com/shop/bodonos/

Mikäli maksu verkkokaupassa ei ole sinulle mahdollinen vaihtoehto, niin otathan yhteyttä osoitteeseen bodonos.voimailu@gmail.com, josta saat ohjeet laskulla maksamista varten.


Seuratoimintasopimus
Jäsenrekisterin rekisteriseloste