Olet täällä
Koti > Judo > Nuorten SM-kilpailut

Nuorten SM-kilpailut

A- ja B-nuorten SM-kilpailut käytiin Tampereella 12.-13.3.2011. Kaukajärven vapaa-aikatalolla järjestettyihin kilpailuihin osallistui lähes 200 judokaa.

Bodonoksesta kilpailuihin osallistuivat Susanna Sairanen (AT-57kg) ja Atte Kolehmainen (AP-73kg). Bodonoslaisilta päivä ei mennyt aivan odotusten mukaisesti.

Kolehmainen pääsi ensimmäisen kierroksen vapaalla. Toisella kierroksella Kolehmainen voitti Porin Fudoshinin Marko Kuuri-Riutan 10-0. Semifinaalissa tuli tappio Hontai-Judon Klaus Verlinille 0-10. Pronssiottelussa Kolehmainen hävisi Kirkkonummen Judoseuran Rasmus Rinteelle 0-10. Näin Kolehmainen sijoittui viidenneksi sarjassa AP-73kg.

Uuteen painoluokkaan siirtynyt Sairanen ei yltänyt otteluvoittoihin A-tyttöjen sarjassa -57kg.