Olet täällä
Koti > Judo > Hämeenlinna shiai

Hämeenlinna shiai

Hämeenlinna shiai 13.4.2013

Hämeenlinnassa kilpaili lauantaina 400 judokaa 57 seurasta. Bodonoksen judokoita kilpailuun osallistui kahdeksan, kilpaillen 11 eri luokassa. Mitalitilastossa Bodonos sijoittui 15. sijalle, kuuden mitalin saaliilla.

Parhaaseen tulokseen Bodonoksen judokoista ylsi tällä kertaa Noora Jokinen. Jokisen lonkkaheitot osuivat loistavasti kohdalleen ja tuloksena oli kultaa sarjassa CT-52 neljällä ipponin arvoisella otteluvoitolla. Jokinen sai suorituksellaan myös kilpailun parhaan c-juniorin palkinnon. Jokinen otteli myös sarjassa BT-52, missä hän sai pronssia.

Tinja Keitaanniemi otteli sarjoissa CT-57 ja BT-57. Sarjassa CT-57 Keitaanniemi otti kaksi otteluvoittoa ipponilla ja hävisi yhden ottelun. Tällä kertaa tasaisessa sarjassa Keitaanniemi jäi poolissaan kolmanneksi kilpailupainon ratkaistessa, eikä päässyt taistelemaan mitaleista.
Sarjassa BT-57 Keitaanniemi taisteli itselleen hopeaa kolmella ipponin arvoisella otteluvoitolla.

Valtteri Olin esitti tapansa mukaisesti vauhdikasta judoa, mutta otteli tällä kertaa tavallisia kilpailusarjojaan painavammissa luokissa CP-60 ja BP-60. Sarjassa CP-60 Olin eteni loppuotteluun asti kolmella otteluvoitolla, saaden lopulta hopeaa. Sarjassa BP-60 Olin ei tällä kertaa saanut otteluvoittoja.

Sarjassa M+90 kilpaili seitsemän judokaa, joista kolme oli Bodonoksen +100 kg judokoita. Sampo Mälkiä ja Tatu Keitaanniemi sijoittuivat sarjassa pronssille ja pitkän tauon jälkeen kilpailutatamille palannut Marko Kolehmainen jäi tällä kertaa ilman otteluvoittoja.

Atte Kolehmainen kilpaili sarjassa M-73, mihin osallistui yhdeksän judokaa. Kolehmainen näytti tatamilla pitkän ottelutauon jälkeen hyviä otteita, edeten aina pronssiotteluun saakka. Kolehmainen sijoittui sarjassaan lopulta viidenneksi.

Juuso Jokinen kilpaili Hämeenlinnassa sarjassa DP-38. Hyvästä kisaamisestaan huolimatta Jokinen jäi tällä kertaa ilman otteluvoittoja.

Tuomarina Hämeenlinnassa Bodonoksesta oli Martti Tulimaa.