Koti > Judo > Samurai Cup IV & Kerava Shiai

Samurai Cup IV & Kerava Shiai

Bodonos Judo Team järjesti 11.10.2014 Samurai Cup IV & 12.10.2014 Kerava Shiai judokilpailut Sompion koululla.

Vuoden viimeiseen Samurai Cup IV osakilpailuun osallistui 114 judokaa 31 seurasta kilpaillen U15 ja U18 ikäluokissa.
Bodonoksesta kilpailuun osallistuivat Tinja Keitaanniemi, Noora Jokinen, Victor Petrov ja Juuso Passila.

Osakilpailun mitalien lisäksi kilpailussa ratkottiin Samurai Cupin kokonaiskilpailun lopulliset tulokset.

Bodonoksen juniorit menestyivät erinomaisesti vuoden 2014 Samurai Cup -kilpailuissa. Noora Jokinen osallistui ikäluokastaan (U18) ainoana tyttönä kaikkiin neljään osakilpailuun voittaen ylivoimaisesti painoluokkansa. Ikänsä puolesta U15-ikäluokkaan kuuluva Tinja Keitaanniemi sai kolmessa osakilpailussa osallistua poikkeusluvalla myös U18 ikäluokan otteluihin. Kokonaiskilpailun kolmas sija osoittaa että Tinja oli poikkeuslupansa ansainnut. Myös Valtteri Olin sijoittui sarjassaan poikien U18-60 hienosti kolmanneksi, vaikka hän ei ole voinut kilpailla syksyn aikana.

Neljästä osakilpailusta kaksi oli tarkoitettu alle 15-vuotiaille ja myös näissä Eerontien nuoriso-osasto menestyi hyvin. Tinjan sarjavoiton lisäksi Juuso Passila sijoittui kolmanneksi ja Victor Petrov neljänneksi

Samurai Cup IV tulokset:
Noora Jokinen T18-57, kultaa
Tinja Keitaanniemi T15-63, kultaa
Tinja Keitaanniemi T18-63, hopeaa
Juuso Passila P15-42, hopeaa
Victor Petrov P15-55

Kilpailun mitalitilastossa Bodonos sijoittui hienosti toiseksi. Tuomarina kilpailussa Bodonoksesta toimi Janne Nyman.

IMG_6778

Sunnuntaina kilpailtiin Kerava Shiai. Kilpailuun osallistui 128 judokaa 22 seurasta.
Bodonoksesta ”kotikisassa” kilpaili 10 judokaa 11 sarjassa.