Olet täällä
Koti > Judo > Bodonoksen kesätreenit

Bodonoksen kesätreenit

 

 

 

 

 

 

Hyvää alkanutta kesää

Koronarajoitusten helpottuessa on aika aloittaa taas seuran harjoitukset. Tilanteen vuoksi joudutaan kuitenkin tekemään jonkin verran muutoksia normaaliin ohjelmaan. Toistaiseksi ohjattuja harjoituksia joudutaan vähentämään ja harjoitusten ohjelmaa joudutaan muuttamaan. Jotta harjoitukset voidaan järjestää turvallisesti ja tilanteen vaatimalla tavalla Suomen Judoliiton ja Olympiakomitean ohjeita noudattaen jätetään lajiharjoittelu toistaiseksi pois. Sen sijaan keskitytään oheisharjoitteluun.

Seuraavat aikataulut ja ohjeet ovat voimassa toistaiseksi.

Aikuisten harjoitukset maanantaisin klo 19.30-20.30 Eerontien salilla.
Junioreiden harjoitukset keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 Va-Jutsun salilla (Palokorvenkatu 6).
Muksujudon jatkumista odotetaan kauden aikana annetun ohjeistuksen mukaisesti vielä kesän yli ja kisaryhmä on totuttuun tapaan saanut omat ohjeet toista kautta.

Harjoituksissa varusteina kelpaa normaalista poiketen sisäliikuntavarustus eli shortsit/verkkarit ja t-paita. Varaudutaan kuitenkin myös ulkona liikkumiseen, eli lenkkarit mukaan. Aikuisten harjoitukseen puku (takki ja vyö) ja mahdolliset vetokumit mukaan. Pukua ei kuitenkaan tarvitse pukea.

Harjoituksissa tullaan noudattamaan normaalia suurempaa vastuuta hygienian suhteen. Normaalit jalkojen pesut suoritetaan aivan kuin tähänkin asti. Sen lisäksi suoritetaan myös käsien pesu ja/tai desinfiointi. Mahdollisuuksien mukaan myös tatami putsataan harjoituksen päätteeksi. Salille on suositeltavaa saapua suoraan harjoitusvaatetuksessa.

Lisätietoja voi kysellä joko sähköpostilla tai puhelimitse
atte.kolehmainen@gmail.com / 044 317 6389

Top