Jäsenmaksut 2020

Voimailuseura Bodonos ry jäsenmaksujärjestelmä on vaihtunut. Jäsenmaksut suoritetaan SuomiSport-palvelussa vuoden 2020 jäsenmaksujen osalta. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 35€. Jäsenmaksu tulee suorittaa viimeistään 31.1.2020.

Jäsenmaksun vaiheet SuomiSportissa:

  1. Kirjaudu SuomiSportiin (tai rekisteröidy, jos käytät ensimmäistä kertaa)
  2. Valitse ”Ostamaan” välilehti ja ”Jäsenyyden” valinta 
  3. Etsi seuraluettelosta Voimailuseura Bodonos – voimailujaosto
  4. Maksa jäsenmaksu SuomiSport-palvelussa

Hyödyt jäsenyydestä:

  • Jäsenmaksu 35€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2018. Jäsenmaksun hinta on sama kilpaurheilijoille ja kannatusjäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin. Huom! seuran jäsen tiedot päivittyvät kaksi kertaa vuodessa (helmikuu ja syyskuu) Keravan Kaupungin palvelukeskukseen.
  • Lasten ja nuorten punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Aikuisten punttikoulumaksu 150€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa. Lisää tietoa kilparyhmästä löydät kilparyhmän sivulta.

Lisätietoa jäsenyydestä