City-voimailusali avataan 1.6.2020 alkaen

Keravan kaupungin City-sali avataan 1.6. alkaen normaalien aukiolojen mukaisesti. Salissa suositellaan olevan kerrallaan maksimissaan 20 kuntoilijaa. Salissa muistutetaan turvavälien ja hyvää hygienian noudattamista. Kuntoilijoita pyydetään desinfioimaan laitteet käytön jälkeen.

Kuntosalien (siis myös City-salin) sarja- ja vuosikorttien voimassaoloa jatketaan  sulkuajan pituudella 18.3.-31.5.2020. Kortti tulee päivittää joko Sampolan asiointipisteellä (Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava) tai Keravan uimahallin lipunmyynnissä (Tuusulantie 45, 04200 Kerava) ennen ensimmäistä käyntiä.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet Keravan kaupungin tiedotteessa: https://www.kerava.fi/palvelut/liikunta-ja-ulkoilu/liikuntapaikat/city-voimailusali

Tervetuloa salille treenaamaan!

Voimailuseura Bodonos