Jäsenmaksu

Bodonoksen jäseninä on kilpaurheilijoita, punttikoululaisia ja kuntoilijoita. Voimailuseura Bodonos on sitoutunut puhtaaseen urheiluun ja edellyttää kaikilta jäseniltään Seuratoimintasopimuksen hyväksymisen.

1.1.2021 alkaen jäsenmaksu maksetaan Bodonoksen Holvi-verkkokaupassa. 

https://holvi.com/shop/bodonos/

Avainkortteja ja pääsylippuja City-salille myydään Keravan kaupungin palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7).

Hyödyt jäsenyydestä:

  • Jäsenmaksu urheilijoille 50€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2021 urheilijajäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin. Huom! seuran jäsen tiedot päivittyvät kaksi kertaa vuodessa (helmikuu ja syyskuu) Keravan Kaupungin palvelukeskukseen.
  • Jäsenmaksu kannatusjäsenille 10€, 25€ tai 50€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2021 kannatusjäsenille valittavissa oman tunnon mukaan 10, 25 tai 50€.  Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista. Kannatusjäsellä ei ole oikeutta edustaa Bodonosta urheilijana kilpailutoiminnassa.
  • Lasten ja nuorten punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Aikuisten punttikoulumaksu 150€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa. Lisää tietoa kilparyhmästä löydät kilparyhmän sivulta.

Jäsenmaksut ja valmennusmaksut maksetaan Holvi-verkkokaupassa osoitteessa: https://holvi.com/shop/bodonos/

Holvi-verkkokauppa (jäsenmaksut, valmennusmaksut ja kilpailumaksut)
Stadium-verkkokauppa (asusteet ja tarvikkeet)
Punttikoulu
Seuratoimintasopimus
Jäsenrekisterin rekisteriseloste