Olet täällä
Koti > Seuratekstiilit

Last Updated on 4.11.2020

BODONOS ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet vaatteiden ja varusteiden seuramalliston koko seuralle. Kyseessä on laaja kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.
Koko mallisto on nähtävillä Stadiumin Team Sales sivuilla ja linkki mallistoon löytyy myös yläpalkin Kumppanit -valikosta.

Hieman ohjeistusta asusteiden hankintaa varten:
Täältä löydät tarkemmat ohjeet tilauksen tekemiseen. Tuotteet saapuvat Tammiston Stadiumiin ja ne maksetaan noudon yhteydessä. Valikoimasivulla näkyvät hinnat pitävät sisällään painokustanukset. Alaosiin ei tule painatuksia.

Edustusasujen  yläosiin tulee iso selkäpainatus (Bodonos 1971) ja rintaan sponssilogo. Hupullisiin edustusasuihin tulee vielä huppuun Bodonos- teksti. Muihin yläosiin tulee vain rintaan Bodonos-teksti samankokoisena kuin Stadium-teksti, joka painetaan kaikkiin yläosiin. Muihin tuotteisiin ei tule painatuksia.

”Coach” logo on mahdollista painattaa kaikkiin tekstiileihin (poislukien ns. liukaspintaiset treenipaidat), kirjoita tämä vapaana tekstinä tilaustietoihin, lisähinta n.3€. Vaatteita voi sovittaa vain Tammiston Team Sales Showroomissa,  sillä nämä vaatteet ovat mittatilaustuotteita ja saattavat hiukan poiketa muista samannimisistä Adidas -tuotteista. Tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Stadium toivoo, että tilaukset tehtäisiin mahdollisuuksien mukaan yhteistilauksina, mutta yksittäinkin tuotteita voi tilata. Jos siis suunnittelet tilauksen tekoa, niin laita tästä kysymys seuran Whats App ryhmään niin selvitetään saadaanko kasaan kimppatilaus. Valikoiman tuotteet on tarkoitettu kaikille eli urheilijoille, huoltajille, perheille, tukijoille ja muille faneille.Voit tilata yhdellä kertaa tuotteita sekä Seuramallistosta että Stadiumin normaalivalikoimasta.

Stadium Teamsales: Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki BODONOS-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

#suomenvahvinjudoseura

Top