Olet täällä
Koti > Seuratekstiilit

BODONOS ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet vaatteiden ja varusteiden seuramalliston koko seuralle. Kyseessä on laaja kokonaisuus, jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.
Uutiskuvassa yksi esimerkki useista eri tuotevaihtoehdoista. Koko mallisto on nähtävillä Stadiumin Team Sales sivuilla ja linkki mallistoon löytyy myös Kumppanit -valikosta yläpalkista.

Hieman ohjeistusta asusteiden hankintaa varten:
Stadiumin sivustolle luodaan profiili (käyttäjänimi) mitä kautta tilaus tehdään. Tuotteet saapuvat Tammiston Stadiumiin ja ne maksetaan noudon yhteydessä. Valikoimasivulla näkyviin hintoihin lisätään painatuskulut (jotka tulevat näkyviin tuotekohtaisesti, kun napautat tuotetta). Alaosiin ei tule ollenkaan painatuksia. Kaikki tuotteet on luokiteltu, jotta itselle sopivat tuotteet olisi helppo löytää: esim. Edustusasut, Edustusasut junior, Yläosat junior jne…

Edustusasujen  yläosiin tulee iso selkäpainatus (Bodonos 1971) ja rintaan sponssilogo. Hupullisiin edustusasuihin vielä huppuun Bodonos- teksti. Muihin yläosiin tulee vain rintaan Bodonos-teksti samankokoisena kuin Stadium-teksti, joka painetaan kaikkiin yläosiin. Muihin tuotteisiin ei tule painatuksia.

Coach logo on mahdollista painattaa kaikkiin tekstiileihin (poislukien ns. liukaspintaiset treenipaidat), kirjoita tämä vapaana tekstinä tilaustietoihin, lisähinta n.3€. Vaatteita voi sovittaa vain Tammiston Team Sales Showroomissa,  sillä nämä vaatteet ovat mittatilaustuotteita ja saattavat hiukan poiketa muista samannimisistä Adidas -tuotteista. Tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Täältä tarkemmat ohjeet tilauksen tekemiseen.

Stadium toivoo, että tilaukset tehtäisiin mahdollisuuksien mukaan yhteistilauksina, mutta yksittäinkin tuotteita voi tilata. Jos suunnittelet tilauksen tekoa, voit laittaa tästä maininnan seuran Facebook-ryhmään ja kysellä saadaanko kasaan kimppatilaus. Valikoiman tuotteet on tarkoitettu kaikille eli urheilijoille, huoltajille, perheille, tukijoille ja muille faneille.

Stadium Teamsales: Stadiumilla työskentelemme määrätietoisesti missiomme toteuttamiseksi; Haluamme inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja terveelliseen elämään! Tavoitteemme Team Sales osastolla on että kaikki BODONOS-jäsenet voivat hankkia uusia vaatteita ja varusteita mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

#suomenvahvinjudoseura

Top