Olet täällä
Koti > Harjoitusryhmät ja -ajat > Aikuisten judo ja peruskurssi

Last Updated on 22.8.2021

Judossa käy judokoita hyvinkin erilaisilla taustoilla. Toiset ovat juuri alkeiskurssin käyneitä nuoria aikuisia, toiset vanhoja mestareita. Moni aloittaa judon tai palaa nuoruuden harrastuksensa pariin samalla kun lapset aloittavat judon harrastamisen. Judoharjoittelussa jokainen voi sovittaa harjoitusten intensiteetin omiin lähtökohtiinsa sopivaksi. Judossa voit saavuttaa merkittäviä voittoja niin fyysisesti kuin henkisestikin – oman itsensä voi voittaa joka harjoituksissa. Judolla on taipumus tehdä ihmeitä harrastajan fyysiselle kunnolle ja liikunnallisille taidoille. Lähtökohdat ja tavoitteet ovat erilaisia, mutta kaikkia yhdistää oman osaamisen kehittäminen ja yhdessä oppimisen ilo. Monipuolisempaa ja motivoivampaa liikuntaa on vaikea keksiä.

Aikuisten peruskurssi on tie judoharrastukseen. Maanantaisin järjestettävä aikuisten peruskurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille kamppailuharrastuksesta innostuneille. Kurssilla opetellaan kehonhallintaa, lihaskuntoa, turvallista kaatumista eli ukemia, ja sen sujuessa vähitellen heittoja. Kurssilla painitaan paljon, niin matossa kuin seisaaltaankin, ja opetellaan hyökkäyksiä, puolustuksia, sidontoja ja niistä pakenemista. Ryhmään voi liittyä milloin vain ympäri vuoden. Neljän harjoittelukerran jälkeen voit osallistua myös seuramme muihin harjoituksiin, joita on tarjolla yhteensä neljä kertaa viikossa.

Judo on kaikille. Suurin este uuden harjoituksen aloittamisessa on omassa mielessä. Astu tatamille ja löydä uusi harrastus mukavassa porukassa!

Kysymykset ja ilmottautumiset: sihteeri[at]bodonos.fi

 

Top