Bodonoksen Antti Niiraselle SM-hopeaa

Keravan Bodonoksen riveissä nostava Antti Niiranen voitti viikonloppuna nostetuissa yleisen sarjan SM-kilpailuissa hopeaa superraskaassa sarjassa tuloksella 288 kg. Hyvin onnistuneessa 132 kg tempausnostossa Antti sai kaulaa 9 kiloa seuraavaan kilpakumppaniinsa Kurikan Puntti-Klubin Petri Lindforsiin; näin Antin työnnön aloituspainot 156 kg riittivät helposti hopeasijaan. Lempäälän Kisan Teemu Roininen vei selkeän voiton superraskaassa sarjassa tuloksella 350 kg (155 + 195). Kolmanneksi sijoittui Petri Lindfors tuloksella 280 kg.

Bodonoksen kasvattiseuran miehiin kuuluva, nykyisin Tampereen Pyrintöä edustava Jussi Hernesniemi nosti sarjan alle 77 kg tempauksen hopealle 119 kilon tuloksella. Jussi joutui kuitenkin työnnössä vaivanneen olkapäävamman takia jättämään leikin kesken yhteiskilpailun osalta.

SM-kilpailuiden tulokset Stats-kannassa

Keravan Bodonos etsii aktiivisesti uusia lupauksia mukaan toimintaan: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/