Jäsenmaksu

Bodonoksen jäseninä on kilpaurheilijoita, punttikoululaisia ja kuntoilijoita. Voimailuseura Bodonos on sitoutunut puhtaaseen urheiluun ja edellyttää kaikilta jäseniltään Seuratoimintasopimuksen hyväksymisen.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuspyynnön SuomiSport-palvelussa  ja maksamalla siellä seuran jäsenmaksun.

1.1.2020 alkaen jäsenmaksun voi maksaa ainostaa SuomiSport-palvelun kautta. Saman palvelun kautta ostetaan mm. Suomen Painonnostoliiton kilpailulisenssit. Palvelu edellyttää uusille käyttäjille rekisteröitymisen. SuomiSport-palvelun usein kysyttyjä kysymyksiä löydät täältä.  

Jäsenmaksun vaiheet SuomiSportissa:

  1. Kirjaudu SuomiSportiin (tai rekisteröidy, jos käytät ensimmäistä kertaa)
  2. Valitse ”Ostamaan” välilehti ja ”Jäsenyyden” valinta
  3. Etsi seuraluettelosta Voimailuseura Bodonos – voimailujaosto
  4. Maksa jäsenmaksu SuomiSport-palvelussa

Avainkortteja ja pääsylippuja City-salille myydään Keravan kaupungin palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7).

Hyödyt jäsenyydestä:

  • Jäsenmaksu 35€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2020. Jäsenmaksun hinta on sama kilpaurheilijoille ja kannatusjäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin. Huom! seuran jäsen tiedot päivittyvät kaksi kertaa vuodessa (helmikuu ja syyskuu) Keravan Kaupungin palvelukeskukseen.
  • Lasten ja nuorten punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Aikuisten punttikoulumaksu 150€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa. Lisää tietoa kilparyhmästä löydät kilparyhmän sivulta.

Suomisport
Stadium-verkkokauppa (asusteet ja tarvikkeet)
Punttikoulu
Seuratoimintasopimus
Jäsenrekisterin rekisteriseloste