Jäsenmaksu

Bodonoksen jäseninä on kilpaurheilijoita, punttikoululaisia ja kuntoilijoita. Voimailuseura Bodonos on sitoutunut puhtaaseen urheiluun ja edellyttää kaikilta jäseniltään Seuratoimintasopimuksen hyväksymisen.

Voimailuseura Bodonos ry:n jäsenrekisteri hoidetaan Suomisport-palvelussan.

Suomisport on Suomen Olympiakomitean ylläpitämä koko liikunta- ja urheiluyhteisön yhteinen digitaalinen palvelu, joka helpottaa liikkujien, seurojen ja liittojen arkea. Palvelun kautta voit hallinnoida omaa, lastesi tai seurasi sporttiarkea suoraan yhdestä palvelusta Sporttitililtä ja mobiilisovelluksella.

Voimailujaostolla on 4 jäsenluokkaa:

1.      Aikuiset (50€)

2.      Juniorit (25 €)

3.      Kannatusjäsenet (10-50 €)

4.      Valmennusryhmä (125 €)

Pyydämme sinua luomaan suomisport.fi-sivustolle (https://info.suomisport.fi/) tunnukset ja vastaamaan valitsemasi jäsenluokan liittymiskutsuun. Hyväksynnän jälkeen jäsenyytesi näkyy suomisport-palvelussa.

Palvelussa voit ostaa myös lajiliittojen lisenssejä sekä tehdä mahdollisia ilmoittautumisia kilpailuihin ja muihin tapahtumiin. Palvelussa voi myös maksaa tulevan kauden (2024) jäsenmaksun, kun sen aika on.

Uusia jäseniä pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla painonnosto.bodonos@gmail.com

Avainkortteja ja pääsylippuja City-salille myydään Keravan kaupungin palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7).

Hyödyt jäsenyydestä:

  • Jäsenmaksu urheilijoille 50€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2021 urheilijajäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin. Huom! seuran jäsen tiedot päivittyvät kaksi kertaa vuodessa (helmikuu ja syyskuu) Keravan Kaupungin palvelukeskukseen.
  • Jäsenmaksu kannatusjäsenille 10€, 25€ tai 50€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2021 kannatusjäsenille valittavissa oman tunnon mukaan 10, 25 tai 50€.  Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista. Kannatusjäsellä ei ole oikeutta edustaa Bodonosta urheilijana kilpailutoiminnassa.
  • Lasten ja nuorten punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. L
  • Aikuisten punttikoulumaksu 150€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on alkeiskurssi painonnostoon.
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa. Lisää tietoa kilparyhmästä löydät kilparyhmän sivulta.

Jäsenmaksut ja valmennusmaksut maksetaan Suomisport-palvelussa 

Suomisport (jäsenmaksut, valmennusmaksut ja kilpailumaksut)
Stadium-verkkokauppa (asusteet ja tarvikkeet)
Punttikoulu
Seuratoimintasopimus