Jäsenmaksu

Bodonoksen jäseninä on kilpaurheilijoita, punttikoululaisia ja kuntoilijoita. Voimailuseura Bodonos on sitoutunut puhtaaseen urheiluun ja edellyttää kaikilta jäseniltään Seuratoimintasopimuksen hyväksymisen.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jasenhakemuksen Bodonoksen verkkokaupassa ja maksamalla siellä seuran jäsenmaksun. Vanhoille jäsenille jäsenmaksun maksaminen tapahtuu samalla tavalla kuin uusille jäsenillekin. Avainkortteja ja pääsylippuja myydään Keravan kaupungin palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7).

Hyödyt jäsenyydestä:

  • Jäsenmaksu 30€: Voimailuseura Bodonos ry:n voimailujaoston jäsenmaksu vuodelle 2018. Jäsenmaksun hinta on sama kilpaurheilijoille ja kannatusjäsenille. Jäsenmaksu oikeuttaa seura-alennukseen City-salin vuosikortista, mahdollisuuden edustaa seuraa SPNL:n ja SVNL:n kilpailuissa sekä ilmaisen osallistumisen seuran järjestämiin kansallisiin ja jäsentenvälisiin kilpailuihin.
  • Lasten ja nuorten punttikoulumaksu 75€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on 8 kerran alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Aikuisten punttikoulumaksu 150€: Bodonoksen punttikoulun aloituskurssin maksu. Punttikoulu on 8 kerran alkeiskurssi painonnostoon. Lisää tietoa punttikoulusta löydät osoitteesta: http://www.bodonos.fi/punttikoulu/
  • Valmennusmaksu 50€ / kausi (kevät tai syksy): Valmennus on tarkoitettu seuran jäsenille, jotka kilpaurheilevat tai tähtäävät kilpailuihin painonnostossa. Valmennusmaksu oikeuttaa valmennusohjelmaan ja 1-2 viikossa valmentajan ohjaukseen ja tekniikkavinkkeihin seuran kilparyhmän harjoituksissa.

Bodonoksen verkkokaupan tarjoaa Holvi Payment Services Oy, joka näkyy myös palveluntarjoajana verkko-ostoksissa. Verkkokaupassamme voi jäsenmaksun maksaa  Nordean, Danske Bankin, Handelsbankenin, Osuuspankin, LähiTapiolan, S-Pankin verkkomaksuilla sekä Visa- ja MasterCard-luottokorteilla.