Bodonoslaisia Helsinki Openissa

Keravan Bodonoksesta oli mukana viisi nostajaa viikonloppuna pidetyissä Helsinki Open -kilpailuissa. Kilpailuihin osallistui peräti 36 nostajaa ympäri Suomea. Bodonoksen nostajista urakan aloitti Kaisu Pärnä alle 75kg:n sarjassa tuloksella 42+64 = 106kg, Kaisun työntö 64kg oli hänen henkilökohtainen ennätyksensä. Tuomo Suihkonen tehtaili myös uuden tempausennätyksensä alle 94 kilon sarjassa tuloksella 86+98 = 184kg. Risto Saari palasi kilpalavoille peukalovamman jälkeen uudella yhteistuloksen henkilökohtaisella ennätyksellään sarjassa alle 69kg tuloksella 85+109 = 194kg.

Kiekonheiton kansainvälinen arvokisaedustaja Mikko Kyyrö teki paluun painonnoston kilpalavoille usean vuoden tauon jälkeen. Mikon tavoite Masters MM-tulostajan rikkoutumisesta alle 105kg sarjaan täyttyi kirkkaasti tuloksella 125+140 = 265kg, tämä oikeutti kilpailun toiseen sijaan Helsingin Herakleksen Aleksi Vihosen viedessä mestaruuden. Samassa sarjassa nosti myös Bodonoksen Pekka Niiranen ensimmäistä kertaa vuoden alun piirinmestaruuskilpailuissa loukkaantumisen jälkeen, Pekka nosti päivän kisassa tuloksen 120+140 = 260kg mikä oikeutti kilpailun kolmanteen sijaan.

Tulokset kokonaisuudessa: Stats-tietokannassa