Bodonoksen Terhi Lumme hyvään tulokseen Brysselissä

Bodonos-nostaja Terhi Lumme oli 19.-20.10.2019 treenileirillä Brysselissä, Brussels Weightlifting schoolissa ja leirin päätteeksi Terhi osallistui The Wallonian Championship-kisaan

Terhi petrasi naisten alle 76 kilon sarjassa tempausennätystään yhdellä kilolla 76 kiloon ja sivusi yhteistulosennätystään, työntöennätyskin (96 kg) oli todella lähellä, painot nousivat helposti rinnalle, mutta ylöstyöntö jäi harmillisesti hieman eteen. Terhin tulos kisassa siis 168 kg (76 + 92).

Seuraavan kerran Terhi pääsee hakemaan uusia ennätystuloksiaan Bodonoksen joukkueessa (Pihla Tolppanen, Terhi Lumme, Werneri Suihkonen ja Joonas Pakkanen) Keravalla 2.11.2019 kisattavassa Bodonos – CFT Tykki seuraottelussa.

Kuvassa Terhi Brysselissä (kuva: Pierre Mathurin).