Bodonoslaisia palkittiin Keravan kaupungin urheilugaalassa

Keravan liikuntaseuroista oli saapunut paikalle 250 henkilöä juhlimaan Urheilugaalaa Nikkarin koululle. Ennen gaalailtaa Keravan kaupunki palkitsi nuoret urheilijat stipendeillä. Bodonoksen judoka Susanna Sairanen palkittiin kaupungin stipendillä. Yhteensä yhdeksän nuorta urheilijaa saivat stipendin.

 

Urheilugaalan avasivat Keravan kaupunginjohtaja Petri Härkönen ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Sari Pesu. Puheiden jälkeen jaettiin Keravan liikuntalautakunnan ansiomerkit. Bodonoksesta pronssisen ansiomerkin sai Ilari Marstio. Hopeisen ansiomerkit saivat Bodonoksen painonnostopuolelta Veli-Matti Nieminen, Juhani Tossavainen ja Raimo Turunen. Kultaisen ansiomerkin sai veteraanipainonnostaja Valto Masalin. Keravan Bodonos toivottaa onnea kaikille ansiomerkin saaneille.