Olet täällä
Koti > Judo > Eden-shiai

Eden-shiai

Lauantaina 9.10.2010 oteltiin Tampereella Eden-shiai, josta Bodonoksen judokat kahmivat mitaleja. Joukkueessa oli viisi kilpailijaa, Susanna Sairanen, Claudia Miettinen, Atte Kolehmainen, Sampo Mälkiä sekä Teemu Kanerva.

Päivänsankari Kanerva järjesti itselleen mieluisan synttärilahjan voittamalla kultaa sarjassa miehet -73 kg. Kaksi ensimmäistä ottelua loppuivat jalkaheittoihin ennen täyttä aikaa mutta tiukka finaali Konsta Bulgakovia vastaan loppui käsivarsiheitosta saatuun pistevoittoon.

Sairanen otteli normaalia isommassa painoluokassa ja sai hopeaa B-tytöt-63 kg sarjasta mutta otti sarjavoittajan kanssa revanssin naisten sarjassa -63 kg jonka Sairanen voitti neljällä otteluvoitolla. Finaalissa taipui Raision Ryhdin Emilia Tuomikoski.

Miettinen voitti sarjan D-tytöt-52 kg kaikki ottelut hienosti ipponilla (10-0) ennen täyttä aikaa sekä tuli viidenneksi sarjassa C-tytöt -52 kg.

Kolehmainen taisteli kolmella otteluvoitolla hopeaa B-pojat – 73 kg sarjassa, ja otteli myös miesten-73 kg sarjassa.

Mälkiä sai hopeaa sarjasta miehet-90 kg ottamalla kaksi otteluvoittoa. Mälkiä lopetti toisen ottelun ennen täyttä aikaa käsilukolla.

Susanna, Atte, Teemu, Sampo ja Claudia

 

Top