Olet täällä
Koti > Judo > Sörmlandsträffen, Oxelösund

Sörmlandsträffen, Oxelösund

Susanna Sairaselle hopeaa ja pronssi Ruotsissa

Bodonoksen judokat osallistuivat ruotsissa järjestettyyn Sörmlandsträffen judokilpailuun.

Susanna Sairanen aloitti päivän ottelut sarjassa U20 tytöt -57kg. Sairanen hävisi avausottelun ja voitti sen jälkeen hienosti seuraavat kolme ottelua. Sairanen sijottui pronssille. Ottelut jatkuivat naisten sarjassa -57kg. Sairanen eteni finaaliin kahdella otteluvoitolla. Finaalissa tuli niukasti tappio ja näin Sairaselle hopeaa naisten sarjasta.

Claudia Miettinen otteli sarjassa U15 tytöt -52kg. Miettinen voitti poolissa kolme ottelua ja hävisi yhden. Näin Miettiselle pronssia U15 ikäluokassa. Miettinen jatkoi otteluita sarjassa U17 tytöt -52kg ja Miettinen ylsi pronssille yhdellä otteluvoitolla.

Susanna Sairaselle hopeaa ja pronssia Ruotsissa
Susanna Sairaselle hopeaa ja pronssi Ruotsissa
Top