Olet täällä
Koti > Judo > PM-kilpailut, Lindesberg

PM-kilpailut, Lindesberg

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut pidettiin Lindesbergissä, Ruotsissa. Kilpailuihin osallistui 350 judokaa. Keravan Bodonosta kilpailussa edusti Susanna Sairanen. Sairanen otteli A-nuorten ja aikuisten sarjassa.

Lauantaina Sairanen aloitti ottelut A-nuorten painoluokassa alle 57kg. Avausottelussa Sairanen kukisti tanskan Cecilie Henriksenin 10-0. Seuraavalla kierroksella Sairanen voitti ruotsin Frida Wibergin ipponin arvoisella suorituksella 10-0. Tiukassa semifinaalissa Sairanen kaatoi ruotsin Camilla Lindströmin 5-0. Finaalissa tuli tappio ruotsin Fanny Malmborgille 0-10. Näin Sairaselle PM-hopeaa.

Mitalistit -57kg, Susanna 2.

Sunnuntaina Sairanen jatkoi otteluja aikuisten sarjassa -57kg. Ensimmäisessä ottelussa Sairanen voitti noin minuutin ottelun jälkeen ruotsin Hanna Fribergin 10-0. Toisella kierroksella tuli tappio hieman epäselvässä vastaheittotilanteessa ruotsin Carolina Maciakselle 0-10. Sairanen luuli voittaneensa ottelun, mutta tuomari antoi pisteet Maciakselle. Tuplapoolin viimeisessä ottelussa Sairanen voitti tiukan kamppailun jälkeen ruotsin Mikaela Barreran 7-0. Sairasen poolissa voitot menivät kaikilla ristiin ja Sairanen jäi niukasti semifinaalin ulkopuolelle. Sarjan voitti lopulta Mikaela Barrera.

Top