Olet täällä
Koti > Judo > SC III & Ryhti-shiai

SC III & Ryhti-shiai

Samurai Cup III & Ryhti-shiai 8.9.2012, Raisio

Samurai Cupin kauden kolmanteen kilpailuun osallistui kolme Bodonoksen judokaa. Noora Jokinen otteli itsensä hopealle sarjassa BT-52 kg kahdella otteluvoitolla, Valtteri Olin sijoittui seitsemänneksi sarjassa BP-55 kg yhdellä otteluvoitolla ja Tatu Keitaanniemi kävi kumartamassa kultamitalin sarjassa BP+81 kg.

Samurai Cupin yhteydessä kilpailtiin myös Ryhti-Shiai, mihin osallistui seitsemän Bodonoksen judokaa otellen yhdeksässä eri sarjassa. Tinja Keitaanniemi voitti kultaa sarjassa CT-63 kahdella otteluvoitolla ja otteli pronssia poikien DP+55 kg sarjassa kahdella otteluvoitolla. Juuso Jokinen otteli itselleen hopea mitalin sarjassa EP-34 kg kahdella
otteluvoitolla. Juuso otteli myös sarjassa DP-34 kg. Sampo Mälkiä sai hopeaa kahdella otteluvoitolla sarjassa M+90 kg. Valtteri Olin sijoittui pronsille kahdella otteluvoitolla sarjassa CP-55 kg ja Juuso Passila sijoittui pronssille sarjassa DP-34 yhdellä otteluvoitolla. Teemu Kanerva sijoittui seitsemänneksi yhdellä otteluvoitolla sarjassa M-90 kg ja Tatu Keitaanniemi sijoittui neljänneksi sarjassa M+90 kg.