Olet täällä
Koti > Judo > Tallinn Cup

Tallinn Cup

Tallinn Cup 15 – 17.2.2013, Viro

Viikonloppuna kisattuun Tallinn Cuppiin osallistui n. 760 kilpailijaa, 77 seurasta, 11 eri maasta.
Bodonoksen judokoita kilpailuun osallistui seitsemän, kilpaillen kymmenessä sarjassa.
Kaikki Bodonoksen judokat ottelivat hienosti ja saivat hyvää kokemusta kansainvälisistä kisoista. Mitaleita Bodonoslaiset ottivat Tallinnasta neljä kappaletta.

Lauantaina kilpailivat Angela Charmakar, Juuso Jokinen, Juuso Passila ja Matias Mänttäri.
Charmakar osallistui tyttöjen U-12 +36 kg ja U-14 -40 kg sarjoihin. Charmakar eteni molemmissa sarjoissa pronssiotteluun asti ja sijottui viidenneksi.

Juuso Jokinen osallistui poikien U-12 -34 kg sarjaan. Sarjassa kilpaili 47 poikaa. Jokinen otti kilpailussa kaksi otteluvoittoa.
Juuso Passila kilpaili poikien U-14 -34 kg ja Matias Mänttäri poikien U-14 -46 kg sarjassa. Hyvästä yrityksestä huolimatta pojat eivät tällä kertaa saaneet otteluvoittoja.

Sunnuntaina kilpailivat Valtteri Olin, Noora Jokinen ja Tinja Keitaanniemi.
Olin taisteli ottelunsa periksi antamatta aina loppuun asti ja sai saaliikseen kaksi pronssimitalia poikien U-16 -55 kg ja U-18 -55 kg sarjoissa.
Jokinen kilpaili tyttöjen U-16 -52 kg ja U-18 -52 kg sarjoissa. U-16 sarjassa Jokinen taisteli itselleen pronssimitalin. U-18 sarjassa Jokinen eteni pronssiotteluun asti, mutta hävisi sen niukasti sijoittuen sarjassa viidenneksi.
Keitaanniemi osallistui tällä kertaa vain itseään vanhempien tyttöjen U-16 -57 kg sarjaan. Keitaanniemi eteni sarjassaan pronssimitaliotteluun, minkä hän voitti tiukan kamppailun jälkeen ja sai kilpailusta saaliikseen pronssimitalin.

Tuomarina kilpailussa Bodonoksesta oli Martti Tulimaa.