Olet täällä
Koti > Judo > Hontai-shiai & AVM

Hontai-shiai & AVM

Hontai-shiai & AVM 2013, VANTAA

Vantaan Hakunilassa kilpailtiin lauantaina 23.3 Hontai – shiain & sunnuntaina 24.3 Alempien vöiden mestaruuskisan merkeissä.

Hontai-shiaihin osallistui noin 270 judokaa 41 seurasta.
Bodonoksesta kilpailuun osallistuivat Nikita Bekesh, Joel Nyman, Sampo Mälkiä, Tatu Keitaanniemi ja Tinja Keitaanniemi.

Joel Nyman voitti hienosti kultaa kahdella otteluvoitolla sarjassa EP+50. Sampo Mälkiä ylsi pronssille sarjassa M+100 kahdella otteluvoitolla. Tinja Keitaanniemi sijoittui kahdella otteluvoitolla pronsille sarjassa CT-57. Keitaanniemi otteli myös sarjassa BT-57, missä tällä kertaa hän jäi ilman otteluvoittoja. Tatu Keitaanniemi kilpaili sarjassa M+100 ja Nikita Bekesh sarjassa EP-30, mutta tällä kertaa pojat jäivät ilman otteluvoittoja.

Alempien vöiden mestaruuskilpailuun osallistui 177 judokaa 36 seurasta. Bodonoksen judokoista kilpailuun osallistui Eemil Hietarinne sarjassa P-66. Hietarinne otti sarjassaan kahdella otteluvoitolla hienosti hopeaa.