Olet täällä
Koti > Judo > Orimattila Shiai

Orimattila Shiai

Orimattila Shiai 4.5.2013

Orimattilassa kilpaili lauantaina 330 judokaa 43 eri seurasta. Bodonoksesta kilpailuun osallistui yhdeksän kilpailijaa.

Parhaiten Bodonoksen judokoista kilpailussa menestyi Valtteri Olin. Olin voitti kultaa sarjassa CP-55 kolmella otteluvoitolla, voittaen vastustajansa kahdella ippolla ja yhdellä waza-arilla, sekä sarjassa BP-55 neljällä ipponin arvoisella otteluvoitolla.

Tinja Keitaanniemi kilpaili sarjoissa CT-57 ja BT-57. Keitaanniemi sai hopeaa sarjassa CT-57 kolmella ipponin arvoisella otteluvoitolla. Sarjassa BT-57 Keitaanniemi sijoittui viidenneksi yhdellä ipponin arvoisella otteluvoitollaan.

Joel Suoja taisteli itselleen hopeaa sarjassa EPA-33,9 yhdellä ipponin ja yhdellä yukon arvoisella otteluvoitolla.

Sarjassa M+90 kilpailivat Sampo Mälkiä ja Tatu Keitaanniemi, jotka molemmat etenivät yhdellä otteluvoitolla ja yhdellä häviöllä pronssiotteluun. Jäsenten välisessä ottelussa vei voiton ja pronssimitalin tällä kertaa Keitaanniemi, sammuttaen Mälkiän valot tiukalla ipponiin johtaneella kuristuksella.

Sarjassa EPA-40,1 Kilpailivat Verneri Olin ja Oliver Purhonen. Olin sijoittui sarjassa viidenneksi yhdellä otteluvoitollaan ja Purhonen seitsemänneksi.

Kilpailussa ottelivat myös Aapo Lindberg sarjassa EPA-33,9 (sijoittuen sarjassaan seitsemänneksi) ja Kristofer Seppor sarjassa DPA-54,2 (sijoittuen sarjassaan neljänneksi).

Verneri Olin
Verneri Olin
Aapo Lindberg
Aapo Lindberg
Oliver Purhonen
Oliver Purhonen
Joel Suoja
Joel Suoja
Valtteri Olin
Valtteri Olin
Top