0

JUDO SM 2014

Vantaan Tikkurilassa oteltiin viikonloppuna judon SM-kilpailut. Keravan Bodonosta kilpailuissa edusti sarjassa M-100 kilpaillut Sampo Mälkiä.
Ensimmäisessä ottelussa Mälkiä hävisi varoituksilla Hämeenlinnan Judoseuran Tuomas Virtaselle. Toisessa ottelussa turkulainen Mikko Niemi otti Mälkiästä kuristusvoiton ja kolmannessa lopulta hopealle sijoittunut Helsigin Chikaran Miko Silde onnistui heittämään Mälkiää kahdesti pisteiden arvoisesti. Viimeisessä ottelussa Mälkiä voitti Mikkelin Judon Juho Puumalaisen komealla ipponin arvoisella heitolla vain muutaman kymmenen sekunnin ottelemisen jälkeen. Yksi otteluvoitto ei kuitenkaan riittänyt jatko-otteluihin tässä kymmenen ottelijan sarjassa ja näin Mälkiä jäi tällä kertaa ilman sijoitusta.

Tuomarina kilpailussa oli Bodonoksesta Janne Nyman.

Sampo Mälkiä
Sampo Mälkiä

Janne Nyman
Janne Nyman