Olet täällä
Koti > Judo > PM-kilpailut 24.-25.5.2014

PM-kilpailut 24.-25.5.2014

Bodonoksen judokoille kaksi Pohjoismaiden mestaruutta ja yksi pronssimitali

pm mitalistit

Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuihin (NORDIC Judo) osallistui kolme Bodonoksen judokaa loistavalla menestyksellä!
Valtteri Olin ja Noora Jokinen taistelivat itsensä Pohjoismaiden mestareiksi ja Sampo Mälkiä pronssimitalille.

Valtteri Olin kilpaili sarjassa B18-60, mihin osallistui 23 kilpailijaa. Valtterin vastustajina kilpailussa olivat Ruotsin John Haglöw ja Simon Brulin sekä loppuottelussa Suomen Luukas Saha. Valtteri voitti kaikki ottelunsa selvästi ipponin arvoisilla suorituksilla.
valtteri

Noora Jokinen kilpaili sarjassa G18-52. Sarjaan osallistui kahdeksan judokaa, joista Jokinen oli paras voittaen kaikki viisi otteluaan ipponin arvoisesti. Jokisen vastustajina olivat Suomen Essi Saarenpää, Ruotsin Elin Stigborg, Ruotsin Ebba Herrlander, Norjan Michelle Harefallet sekä loppuottelussa uudelleen Ruotsin Ebba Herrlander.
noora

Sampo Mälkiä otteli sarjassa M1M8-100. Mälkiä voitti ensimmäisissä otteluissaan Ruotsin Ullrich Wisserin ja Ulf Ekbergin ipponin arvoisesti. Kolmannessa ottelussa Mälkiä hävisi yukolla Suomen Juha Vainiolle. Semifinaaleissa Mälkiän vastustajana oli Tanskan Boris Schuleit, jolle Mälkiä hävisi täpärästi vastustajan päästessä irti hänen sidonnastaan ottelun loppusekunneilla.
sampo

B18-60

G18-52

M1M8-100
<

Top