Olet täällä
Koti > Judo > Yhteistyökumppanina

Yhteistyökumppanina

Bodonos Judo Teamin yhteistyökumppanina mm. Samurai Cup IV ja Kerava Shiai 2014 kisajärjestelyissä

Keravan Energia -yhtiöt muodostaa emoyhtiö Keravan Energia Oy ja tämän tytäryhtiö Etelä-Suomen Energia Oy.

Keravan Energia -yhtiöt on täyden palvelun energiakonserni. Emoyhtiö Keravan Energia Oy on kuntaomistajiensa (Keravan kaupunki 96,5 % ja Sipoon kunta 3,5 %) kautta asiakkaidensa omistama yhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on edullisen energiantoimituksen kautta parantaa jakelualueensa asiakasomistajien (yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat ja julkisyhteisöt) taloutta ja kilpailukykyä.

Keravan Energia Oy omistaa sataprosenttisesti vuonna 1995 perustetun tytäryhtiönsä Etelä-Suomen Energia Oy:n. Tytäryhtiöllä on sama toiminta-ajatus kuin Keravan Energia Oy:llä.

Etelä-Suomen Energia Oy myy ja siirtää sähköä Sipoon kunnan ja Itä-Helsingin alueilla. Keravan Energia Oy myy ja siirtää sähköä Keravan kaupungin alueella sekä myy sähköä koko Suomessa. Kaukolämpötoimintaa Keravan Energia Oy harjoittaa Keravalla, Sipoossa ja Karkkilassa.

Konsernin sähkönmyyntialueena on koko Suomi. Etelä-Suomen Energia Oy myy sähköä Sipoon kunnan alueelle ja Keravan Energia Oy Keravan kaupungin alueelle sekä konsernin toimialueen ulkopuolelle.

Top