Olet täällä
Koti > Judo > Cadet European Cup 14.3.2015

Cadet European Cup 14.3.2015

Cadet European Cup Fuengirola Espanja

Seuran alle 18-vuotiaiden maajoukkuejudokat Noora Jokinen ja Valtteri Olin 14.3.2015 ensimmäistä kertaa Eurooppa Cupissa Espanjan Fuengirolassa. Koko syyskauden takareisivamman takia sivuun jättänyt Valtteri otteli upeasti ja eteni aina finaaliotteluun saakka. Finaalissa vastaan tullut kokenut israelilainen oli kuitenkin (vielä) liian kova pala ja näin ollen Valtterin kaulaan ripustettiin hopeinen mitali. Ensimmäinen EC-mitali sekä Valtterille että myös Bodonokselle! Nooran päivä alkoi ja samalla myös päättyi ottelulla kovaksi tiedettyä israelilaista vastaan. Pystyottelua suvereenisti hallinnut Noora jäi harmittavasti heiton jälkitilanteesta israelilaisen käsilukkoon ja niinpä Nooran ottelu loppuivat Fuengirolassa lyhyeen.

Kilpailun jälkeen nuoret jatkoivat kolmen päivän leirillä Espanjassa. Leirin ohjelma oli varsin tiivis, sisältäen kaksi päivittäistä judoharjoitusta. Leirin ensisijaisena tarkoituksena oli tarjota kovaa kansainvälistä randorivastusta. Sitä tulikin molempien urheilijoiden kertoman mukaan vähintäänkin riittävästi! Toki aikaa oli kuulemma jäänyt myös rannalla käymiseen ja shoppailuun, mikä toi varmasti mukavasti vastapainoa hienhajuiselle tatamille.

Seuraavana etappina molemmilla on ensi kuun alussa käytävä Tsekin Eurooppa Cup leireineen. Kevään EC-rumba päättyy toukokuussa monta kokemusta rikkaampana Romanian kilpailuun.

copyright EJU
copyright EJU

#bodonosjudoteam

Top