Olet täällä
Koti > Judo > PM, EJU Cup, Poliisien EM

PM, EJU Cup, Poliisien EM

Bodonoksen judokoita kansainvälisillä tatameilla, tuloksena ottelukokemusta………

Nuorten Judon PM-kilpailut Islanti, Cadet EJU Cup Romania, Poliisien EM-kilpailut Saksa
Tinja Keitaanniemi osallistui Islannissa pidettyyn Nuorten Judon PM-kilpailuun sarjassa G18-63.
Tinja otteli tasaisen ottelun Meidokanin Claudia
Miettisen kanssa häviten ottelun lopulta käsilukolla. Seuraavissa otteluissa tanskalaista Olsenia ja ruotsalaista Erikssonia vastaan kyyti olikin sitten kylmää ja Tinja teki yhden kisojen tyylikkäimmistä ukemeista Erikssonin hienon tsuri-goshin jälkeen.
Noora Jokinen otteli Cadet Eju Cupissa Romaniassa sarjassa G18-57. Nooran matka kisoissa katkesi harmillisesti ensimmäisen ottelun häviöön bosnia-hertsegovinalaista Samardzicia vastaan. Noora hallitsi ottelua pystyssä, mutta hävisi lopulta sen matossa.
Yhtään sen paremmin ei sujunut tyttöjen valmentajallakaan. Poliisien EM-kisajoukkueeseen Saksan Dresdeniin sarjaan alle 100 kg valittu Sampo pääsi tiistaina kilpatatamille kahdesti, mutta joutui tunnustamaan sekä sveitsiläisen että isobritannialaisen vastustajan paremmakseen.

#bodonosjudoteam
Toukokuu 2015

Top