Olet täällä
Koti > Judo > M-SWOP & Sörmlandsträffen 2.4.2016

M-SWOP & Sörmlandsträffen 2.4.2016

Bodonoksen Sampo Mäkiä kirkasti Ruotsin Oxelösundissa lauantaina viime vuotisen M-SWOP pronssimitalinsa hopeiseksi. Mälkiä osallistui veteraanien M1 +100 kg sarjaan voittaen ruotsalaiset Dennin Rundströmin 5-0 ja Christofer Malmbergin 10-0. Sarjan voittanut Ulf Erling oli tällä kertaa Mälkiää taitavampi ja voitti hänet 10-0. Mälkiä osallistui myös Sörmlandsträffenin miesten +100 kg sarjaan

Ruotsissa oli Bodonoksesta kilpailemassa myös Victor Petrov, joka sijoittui sarjassa P18 – 60 seitsemännelle sijalle. Victor sai kilpailussa saaliikseen kaksi otteluvoittoa voittaessaan ruotsalaiset Marcus Odinin ja Erik Wretbornin.

Sörmlandsträffenin 40v juhlakilpailuissa oli kilpailemassa 400 ja M-SWOP veteraanikilpailuissa 70 judokaa kuudesta eri maasta.

Sampo

Top