Olet täällä
Koti > Judo > Tarto 19.11.2016 & Junnu Cup IV 20.11.2016

Tarto 19.11.2016 & Junnu Cup IV 20.11.2016

Viron Tartossa järjestettyihin kansaivälisiin judokilpailuihin osallistui Bodonoksesta Valtteri Olin, Tinja Keitaanniemi, Juuso Passila, Joel Nyman ja Juuso Jokinen. Lauantain kilpailuun osallistui 626 judokaa Virosta, Valkovenäjältä, Latviasta, Venäjältä, Lieuttuasta ja Suomesta. Valtteri Olin nousi korkeimmalle palkintokorokkeelle ja sai kultaa, voitettuaan kaikki ottelunsa alle 18 vuotiaiden poikien -66 kg sarjassa. Tinja Keitaanniemi eteni alle 18 vuotiaiden tyttöjen -63 kg sarjassa semifinaaleihin saakka, missä hän koki ensimmäisen häviönsä koko sarjan voittaneelle liettualaiselle kilpailijalle. Pronssiottelussa Tinja voitti liettualaisen vastustajansa ja sijoittui kilpailussa kolmanneksi. Joel Nyman otteli alle 13 vuotiaiden poikien + 70 kg sarjassa voittaen kaikki itseään painavammat vastustajansa ja nappasi näin itselleen kultamitallin. Juuso Passila otteli alle 16 vuotiaiden poikien -50 kg sarjassa. Juuso voitti kaksi neljästä ottelustaan. Juuso Jokinen otteli alle 16 vuotiaiden -55 kg sarjassa, mutta hyvistä otteista huolimatta kisat päättyivät tällä kertaa hänen kohdallaan ensimmäisen ottelun tappioon.

Keravalla sunnuntaina ATC:n järjestämään Junnu Cup lV kilpailuun osallistui Bodonoksesta Eemi Frilander, Olavi Kautto, Niku Kosunen, Miko Lauronen ja Jonne Raittila. Parhaiten pojista kilpailussa menestyivät Eemi ja Jonne, jotka molemmat saivat saalikseen pronssimitalit.