Olet täällä
Koti > Judo > Baltic Sea Championships

Baltic Sea Championships

Olin kultaa ja Keitaanniemi pronssia
Voimailuseura Bodonosta edustivat Orimattilassa 11.3.2017 kisatuissa kansainvälisissä judokilpailuissa keravalaiset Juuso Passila (B18-55) ja Juuso Jokinen (B18-55), sekä tuusulalaiset Tinja Keitaanniemi (G18-63) ja Valtteri Olin (M21-66). Passilan ja Jokisen kisat päättyivät alkuotteluihin ja saaliiksi jäi tällä kertaa nippu hyvää kisakokemusta. Tinja Keitaanniemi voitti ensimmäisessä ottelussaan Ruotsalaisen Elwira Birkin ipponilla. Keitaanniemen toinen ottelu ranskalaista Gabriella Barbaudia vastaan eteni aina jatkoajalle saakka ja tuloksena oli karvas tappio. Seuraavat ottelunsa ruotsalaista Denice Malmsteniä ja ranskalaista Charlotte Ludwigia vastaan Keitaanniemi voitti sidonnalla ja kuristuksella edeten mitaliotteluihin. Semifinaaleissa hän sai vastaansa ranskalaisen Lucie Jarrotin, joka voitti ottelun ja Keitaanniemen saaliiksi jäi kilpailuista pronssinen mitali. Valtteri Olin sai sarjassaan ensin vastaansa ranskalaisen Jean Gomanin ja sitten venäläisen Vadim Neginskyn, jotka molemmat hän voitti ipponin arvoisesti. Semifinaalissa Olinin vastustajana oli Nummelan judon Henri Määttä, jonka Olin lopulta voitti pitkän ja tiukan ottelun jälkeen jatkoajalla. Finaalissa Olin sai vastaansa venäläisen Adam Behaven, jonka hän kukisti itsevarmoilla otteillaan ja voitti näin kultaa.