Olet täällä
Koti > Judo > Nuorten Judon SM kilpailut

Nuorten Judon SM kilpailut

Vantaan Tikkurilassa kisattiin 10.2.2018 Judon Nuorten SM kilpailut. Bodonksesta olivat kilpailemassa Valtteri Oli M21-66, Tinja Keitaanniemi N21-63 ja Joel Nyman P18+81.
Päivän ensimmäisen SM mitalin toi Bodonokseen ensimmäistä vuottaan U18 sarjassa otteleva Joel Nyman. Tiukkojen otteluiden jälkeen Joel sai palkakseen pronssisen mitalin.
Alle 21 vuotiaiden naisten -63 kg sarjassa kilpaili tällä kertaa vain kolme kilpailijaa. Tinja voitti ensimmäisen ja hävisi niukasti toisen ottelunsa, saaden sarjassaan hopeaa.
Valtteri Olin otteli alle 21 vuotiaiden miesten -66 kg sarjassa. Valtterin sarjassa kilpaili yhdeksän judokaa joiden joukosta viiden voitollisen ottelunsa jälkeen hän sai saaliikseen Suomen mestaruuden & kultaisen mitalin.