Olet täällä
Koti > Judo > Kuntotestit Pe 8.11.

Kuntotestit Pe 8.11.

Perjantaina 8.11. järjestetään kuntotestit. Ensimmäinen ryhmä on perjantain kisaryhmä klo 17-18. Toinen ryhmä on kuntojudo ja aikuisten peruskurssi klo 18-20. Näin ollen kisaryhmän normaalit harjoitukset on peruttu ja kuntotesteihin kutsutuillakin harjoitus päättyy normaalista poiketen jo klo 17.

Testit sisältävät:
Functional Movement Screen (FMS)
Special Judo Fitness Test (SJFT)
Yleisiä lihaskuntoliikkeitä

Testit ovat maksuttomia ja toteutetaan yhteistyössä Laurea AMK fysioterapiaopiskelijoiden kanssa. Testien perusteella laaditaan palaute ja henkilökohtaiset liikuntasuositukset, sekä käytetään kehittämään harjoitusryhmien ohjelmaa. Kisajunioreiden ryhmä on ilmoitettu testeihin, aikuisten Ilmottautumiset Matiakselle viimeistään 5.11. osoitteeseen matias.tapiovaara@kolumbus.fi. Laita viestiin nimi, ikä, pituus, paino.

Top