Olet täällä
Koti > Judo > SM 2021: Valtsu on jälleen Suomen mestari!

SM 2021: Valtsu on jälleen Suomen mestari!

9.10.2021 kasaannuttiin Nummelaan kilpailemaan judon suomenmestaruudesta. Bodonoksen Valtteri Olin voitti upeasti kolme ottelua ipponilla ja yhden waza-arilla, säilyttäen paikkansa miesten alle 73kg sarjan mestarina.

Valtteri Olin, kuva Judoliitto/Risto Saha

 

Onnittelut myös Bodonoksen toiselle osallistujalle, Marat Nizamoville, joka kamppaili itselleen pronssia miesten sarjassa alle 66kg.

Marat Nizamov, kuva Judoliitto/Risto Saha

 

SM-kilpailujen yhteydessä tuomarikomission puheenjohtaja Harri Pelkonen piti onnittelupuheen Bodonoksen Martti Tulimaalle, jolle on myönnetty Euroopan Judounionin huomionosoitus pitkästä tuomariurastaan ja työstään Suomen judon eteen. Hänen ansiokas 40-vuotinen tuomariuransa päättyy Turun Finnish Judo Openissa lokakuun lopussa.

Martti Tulimaa, kuva Judoliitto/Risto Saha

 

Tuloksiin

Top