Olet täällä
Koti > Judo > Bodonoksen kesä

Bodonoksen kesä

Loppukesän ohjelmasta!

– Ensi viikolla tiistaina 20.6. harjoitukset normaalisti Eerontiellä ja 21.6. Keinukalliolla mäkiharkat 17-18. Perjantaina 23.6. ei harjoituksia.

– Tämän jälkeen harjoitukset muuttuvat siten, että keskiviikkoisin järjestetään Keinukalliolla harjoitukset 17-18 ja perjantaisin normaalit judosaliharjoitukset, mutta tiistain vuoro jää tauolle koulujen alkuun asti.

– Keinukallion mäki/porrasharjoitukset ovat kaikille avoimia! Moni vanhempi siellä on jo käynytkin, mutta muistakaa että keskiviikon Keinukallion keikat ovat avoinna junnujen lisäksi loppuperheelle ja vaikka kavereillekin jotka haluavat ulkoilua ja kuntoilua, ja tietysti oman kunnon mukaan. Myös muiden judoseurojen harjoittelijat iästä riippumatta ovat tervetulleita mukaan koko kesän ajan, veloituksetta tietysti. Viime keskikviikkona meillä oli siellä mäessä ikäjakauma 7 – 55 vuotta.

– Tutustukaa kesän leiri- ja kurssivalikoimaan osoitteessa https://judo.fi/kalenteri-2/ Siellä on useita leirejä kesälle, mukaanlukien Mäntyharjun Eloleiri, johon meidän seura on vielä ihan erikseen kutsuttu mukaan. Leireille osallistuminen on kivaa (kysykää vaikka meidän TUL:n leirillä käyneeltä porukalta) ja niissä käyminen on myös osa judossa kehittymistä ja edellytys ylempien junnuvöiden suorittamiseen.

Top