Olet täällä
Koti > Judo > Judo on jatkuvaa oppimista – Opettaja oppilaana

Judo on jatkuvaa oppimista – Opettaja oppilaana

Judoa ei koskaan opi kokonaan, ja jotkut jopa sanovat että mitä enemmän sitä harjoittelee, sitä vähemmän välillä tuntuu osaavansa. Monesti kuulee junnujen suusta kysymyksen, ”miksi me tehään taas tätä heittoa kun mä osaan sen jo?” Heille on hienona esimerkkinä Bodonoksen tämänhetkinen pääopettaja Dan Drocan, joka oli viikonloppuna yhdysvaltalainen maailmanmestarin, olympiamitalistin ja huippuluokan valmentajan Jimmy Pedro oppilaana Urheassa.

 

Judo voi välillä tuntua saman toistolta ja tylsältäkin, mutta sitten yllättäen jokin uusi pala loksahtaa kohdalleen ja ymmärtää jotain aivan uutta lajista. Itselleni se voi olla vaikka jonkun heiton horjutus (Ope aina sä hoet siitä horjuttamisesta! t: junnut) tai vaikkapa uusi vastaliike mattopainissa. Juuri se onkin judon yksi koukuttavimmista piirteistä; aina on jotain uutta luvassa, vaikka sitä ei juuri tatamille astuessa tietäisikään.

 

Lisää Jimmyn omassa instassa.

Top