Olet täällä
Koti > Judo > Nuorten Judon Joukkue SM kilpailut

Nuorten Judon Joukkue SM kilpailut

11.2.2018 kisattiin Vantaan Tikkurilassa Nuorten Judon (U18 & U21) SM kilpailut. Kilpailut olivat ensimmäiset nuorten joukkue SM kilpailut missä oteltiin sekajoukkuein. Bodonoksen joukkueessa ottelivat Noora Jokinen T-57, Valtteri Olin P-66, Tinja Keitaanniemi T+57 ja Joel Nyman p+81. Sarjoissa P-60 ja P-81 Bodonoksella ei ollut edustajia ja näin ollen joukkue joutui antamaan lähes kaikille vastustajilleen tasoitusta kahden voiton edestä/ottelu. Bodonoksen joukkue antoi tiukan vastuksen vastustajilleen ja eteni aina pronssiotteluun asti yhdeksän joukkueen joukosta. Bodonoksen sijoitukseksi jäi lopulta neljäs sija, mikä oli loistava suoritus neljän hengen joukkueella. Kaikki joukkueen jäsenet ottelivat hyvin ja erityisesti Joel Nyman esitti esimerkillistä kamppailutahtoa otellessaan itseään isompia ja vanhempia kilpakumppaneitaan vastaan.

Top