Ilmarinen tempaisi 100 kiloa, Flying Finn Cupin johdossa Tiainen, Sippoin, Majamaa ja Löf

Keravan City-salilla kisattiin lauantaina 20.8.2016 Flying Finn Cupin kolmas osakilpailu, joka on yksi neljän kilpailun sarjasta vuoden 2016 aikana. Kilpailutulos määräytyy kolmen parhaan kilpailutuloksen yhteenlasketusta summasta sinclair-pisteiden perusteella.

Naisten luokassa yleisö sai nauttia kovatasoisista nostosuorituksista. Lohja Liftingin Meri Ilmarinen tempaisi ennätyksensä 100kg ja siirtyi miesmuistilla kautta aikojen viidentenä suomalaisena satasen kerhoon.

Kilpailuissa nähtiin muitakin onnistumisia: Bodoksen nuori lupaus Amanda Rontu paransi henkilökohtaisia ennätyksiään sekä tempauksessa että työnnössä 44kg (19+25). Bodonoksen Werneri Suihkonen 190kg (85+105) sekä Matti McGill 170kg (75+95) paransivat ennätyksiään molemmissa lajeissa. Kaisu Pärnä päivitti tempausennätyksensä 50 kiloon. Helsingin Herakleksen Julia Tiainen lunasti paikan Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuihin uudella ennätyksellään 96kg (42+54).

Kilpailun suurimmista tempauskiloista vastannut Helsingin Herakleksen Joni Löf siirtyi FF-cupin miesten sarjan johtoon. Naisten sarjan johdossa jatkaa Porlammin Pamauksen Karoliina Majamaa. Nuorten naisten sarjan kärkipaikalla on kolmen osakilpailun jälkeen Julia Tiainen. Nuorten miesten sarjan kärjessä on Helsingin Herakleksen Alexander Sippoin.

Tulokset löytyvät Flying Finn Cupin sivuilta: http://www.bodonos.fi/flyingfinncup/

Kuvia kilpailuista

FF-cupin virallinen tukija: Urheilutarvike M. Kiilunen http://www.urheilukiilunen.fi